0
Fixed

Shield Prefab not showing on left arm when sword is unsheathed

R0N1N76 6 months ago in Melee updated by Marti (Lead Developer) 6 months ago 2

I made a sword and shield with seprearate prefabs for each but my shield prefab isnt displayed when i unsheathe the sword. The player still displays the block anims(which are on the shield) when i block just the shield isnt displayed.

My shield setup
Sword setup
No shield prefab on left arm
Unity version:
2019.2.14f1
Game Creator version:
1.1.6

Answer

Answer
Fixed

Hi; Circling back to this issue, I'm closing since it has already been fixed. It will be available in the upcoming Melee module update (most likely tomorrow).

Nothing needs to be done on your end. The problem was on ours, since a method to equip the shield was there, but was never called. Thanks for bringing this!

GOOD, I'M SATISFIED
Satisfaction mark by R0N1N76 6 months ago
Planned

Hi Ronin;

This looks like a bug. I'm opening a ticket and I'll have a look. Meanwhile, can you confirm that the prefab "Force Shield" is set at the origin of coordinates? Position (0,0,0). Just to be sure that the shield doesn't get spawned miles away from the Player.

Answer
Fixed

Hi; Circling back to this issue, I'm closing since it has already been fixed. It will be available in the upcoming Melee module update (most likely tomorrow).

Nothing needs to be done on your end. The problem was on ours, since a method to equip the shield was there, but was never called. Thanks for bringing this!